vineri, 19 februarie 2010

Dăruiți 2% Parohiei noastre

Ce este prevederea 2%?

În conformitate cu prevederile art. 57 alin. (4) din Codul fiscal (Legea 571 din 2003 cu modificarile și completările ulterioare), prin intermediul prevederii 2%, contribuabilii, persoane fizice, au posibilitatea să directioneze 2% din impozitul pe venit către o organizație neguvernamentală.
Practic, Dumneavoastră spuneți statului că 2% din impozitul pe care l-ați platit să fie direcționat către o organizație neguvernamentală,respectiv către Parohia ”Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”  Odobesti, în acest caz.
Astfel, 2% nu este un cost suplimentar pentru dumneavoastră și  prin redirecționarea lui, nu vi se diminuează cu nimic veniturile.

  De ce sa redirectionez 2%?

    * Faceți o faptă bună.
    * Nu va costă nimic.
    * Contribuiti la rezolvarea problemelor, de cele mai multe ori administrative, ale parohiei noastre .

Ce trebuie sa fac?

Pasul 1

Completati Formularul 230 "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual" de la Administratia fiscala dupa cum urmeaza:

1. in sectiunea A datele Dumneavoastra de identificare
2. in sectiunea B datele de identificare fiscala ale Parohiei ” Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”

Cod fiscal: 11784345
Cont IBAN: RO75CECEBC0136RON0092872


Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozitul pe venit pe care îl datorati statului. Va fi calculată de către Administrația fiscală. Puteți lasa casuța necompletată.

Pasul 2

Depuneți personal,  trimiteți prin scrisoare recomandată ”Formularul 230” Administratiei fiscale de domiciliu sau predați-o direct la biserica Parohiei ” Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” Odobesti, Bacau.
NU UITAŢI! Termenul limita este 15 mai 2010!Aici gasiti pentru print Declaratia 230

Mulțumim!

1 comentarii:

Victor Roncea spunea...

Doamne ajuta!
M-am mutat pe http://www.roncea.ro/. Va rog sa faceti aceasta modificare pe site-ul dvs la blogroll sau la linkuri si, de asemenea, in cazul in care nu va regasiti printre legaturile mele din sectiunea Links a noului portal sa-mi trimiteti adresa site-ul dvs sau, daca vreti sa facem schimb de baner trimiteti la victor.roncea@gmail.com un baner al dvs. Va multumesc mult si va doresc toate cele bune! Doamne ajuta!
Victor Roncea

Trimiteți un comentariu